Kirjoittaja Aihe: Linna Cruising 2019 9.8-11.8  (Luettu 349 kertaa)

sipe

  • Full Member
  • ***
  • Viestejä: 121
  • Karma: +0/-0
    • Profiili
Linna Cruising 2019 9.8-11.8
« : Kesäkuu 21, 2019, 13:55:13 ip »
LinnaCruising 2019 viikonloppu Kantolan tapahtumapuistossa starttaa perjantaina 9.8.2019 klo 17:00, kun portit aukeavat. Illan hämärtyessä on aika Drive In -elokuvalle Leningrad Cowboys Go America, minkä jälkeen ohjelmateltassa on live-musiikin vuoro.
Elokuvan jatkeeksi lavan haltuun ottavat ensimmäisenä Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band plays Rock’n’Roll. Jatkosta vastaavat The Jumpin’ Paralyzers kunnes illan päättää ruotsalainen The Go Getters.

Lauantaina lipunmyynti aukeaa klo 10:00. Kantolan tapahtumapuiston täyttyessä toinen toistaan hienommista harrasteajoneuvoista on aika lauantainpäivän ohjelmalle.
Ilma täyttyy savusta, kun on vuoro perinteisen burnis-kilpailun. Hevosvoimia löytyy autojen lisäksi veneistä, kun Vanajaveden pintaa kiitävät V8-veneet ja saattaapi paikalle eksyä muutama formula-sarjankin vene.
Lisäksi tarjolla on ruokaa ja juomaa koko päiväksi unohtamatta shoppailua. Ruokakatu ja torimyyntialue palvelevat koko päivän ajan.
Päiväohjelma huipentuu klo 17:00 starttaavaan yhteisajeluun, jonka aikana ajetaan n. 30 km pituinen lenkki Hämeenlinnan kauniissa ympäristössä. Cruising-lenkki päättyy tapahtumapuistoon, joka on edelleen  avoinna kaikille aluelipun lunastaneille.
Ohjelmateltassa on iltaohjelma vuoro. Live-musiikista vastaavat seuraavat bändit: Black Raven (GER), Hootenanny Freaks, Marksmen, Soil Senders sekä The Micats.

Lisätietoja: linnacruising.com